Thursday, 3 May 2012

Run away from photoshoot

Assalamualaikum.

Hye everyone. ok, now kita nak cite pasal dkt sekolah td. tadi ada photoshoot for school magazine. tadi memula tu memanglah nak join sekali tapi taktau lah asal tetiba je kita rasa shy-shy gitu, so kita ikutlah wahyuni lari sembunyikan diri *wanted* haha. takpelah, nanti ada jugak gambar kita dkt kelab scrabble and esok pun ada untuk krs -.- nak ambek gambar banyak-banyak pun buat apakan? kalau cun tuh lainlah, dgn muka macam kuali terbakarnya :D *dush =,= ayat makan kaki*

Haih, esok pulak kena pakai full uniform krs, leceh lah ~.~ malas betul macam ni. tapi nak buat cane, pakai jelah~

ok, esok nak gi sentral, yeayy! tak sabar nak beli kek coklat. wahai Encik kek, tgu kita tau :* kita akan dapatkan awak :p ikhlas ni. series.

Terima kasih! assalamualaikum *high5 + gun*


No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.

Copyright@MissShira2012