Wednesday, 25 April 2012

Freedom :|

Selamat petang :/

hai semua, kita nak bagi tau, pasukan kawad kita dpt tempat ke-3 dkt negeri. Walaupun tak sehebat mana, kita bersyukur sangat. Alhamdulillah. Takpe, tahun depan ada lagi kan. Kpd pasukan krs, tahun dpn jgn lupa ek masuk kawad, lagi satu jgn lupa cari pengganti kita utk jadi patah nanti, sbb kemungkinan besar kita akan bersara. Tapi korang jgn lah salah faham, kita tak nak masuk bukan sbb nk jaga muka or apa tp kita nak focus dkt spm, kita ni tak sepandai korang, yg boleh cover balik subjek2 yg dah tinggal tu. kita ni sememangnya sangat slow org nya. Jd kita minta maaflah ye.

ok, berbalik kpd tajuk entri kita harini, freedom! kita dpt no 3, so automatik kwd utk tahun ni dah takde. k. Yeahh, suka sangat! bolehlah macam dulu balik, nak buat apa-apa takde lah terikat dgn kwd je.

tapi, sebenarnya sayu jugak nak berpisah dgn semua yg berkenaan sbb macam-macam yg dah jd and buat benda tu terpahat je dkt lubuk ingatan yg paling dlm ni. Haih, sedih sgt. kita harap yg budak kawad ni jgn pulak sombong. nanti jumpa buat-buat macam tak kenal. Nanti, dkt situ jugak aku tenyeh hidung korang. PAHAM? hahaa.

Nak tau tak sepanjang 2 hari ni, ramai sgt org sponsor makan utk kitorang. Terima kasih atas kerjasama anda :D nanti-nanti boleh lah sponsor lagi ye. Insyaallah, kalau panjang umur.

Byee, assalamualaikum

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.

Copyright@MissShira2012