Thursday, 31 May 2012

Have you ever stress?

Assalamualaikum,

Haha, muka tak malu, bagi salam je terus tunjuk coklat :) Takpe, aku tak malu -.-



Ye, hari ini terasa pulak nak cerita cerita ni, more about title yg dekat atas tulah. Actually ada kena mengena dgn previous entri but yg tu dia punya tips jo^^ Hari ini betul2 nak cite pasal 'STRESS'. Kenapa? HEHE, sesaja den nak mengisi masa terbuang :)

First of all, wa nak tanya ni. Have you ever stress? Pernah? Yes, good. Anda sememangnya manusia yg normal :) Anda tak pernah stress kerana anda bahagia dgn hidup anda? Anda pentipu! Betul2 tak pernah stress? Anda patut berjumpa dgn DOKTOR kerana anda bukan manusia yg normal.

Hei, kalau korang cakap korang tak pernah stress, that shows yg korang ni mmg tak pernah lalui kehidupan ni! Nak tau sebab apa? Haa, macam yg aku cakap tadilah, anda mmg bkn manusia normal sbb manusia yg normal for sure akan lalui masa2 happy or sad dalam hidup dia sbb dia manusia! Ngek :d

Kalau aku stress, benda paling takleh miss is kunyah2 coklat manyak2 sampai hati lu manyak puas ooo ==' ni betul aw, wa selalu gila buat. Tapi selain tu, wa kerap dgr muzik. And sekarang wa lebih gemar ambek wuduk and tunaikan solat. Konpem, hatimu tenang -^-

And yg paling....hehe, dah tak jadi rahsia dah.. NANGIS! kalau u ols nak tau, i ols ni cengeng tau. Suka nangis, lagi2 kalau wa tgh study and apa yg wa study tu tak masuk2 dalam otak sedangkan esoknya tu nak jawab exam:) HAHA apa lagi, wa nangis ah nak bgi hilang stress wa ni >.< Tapi make sure nak nangis tu gi lah cari tempat yg strategik like your bedroom, bathroom. Wa kalau nangis kat bathroom konpem bukak air tahap paling kuat, kononnya tgh mandi ni! HAHA, wayang je tu. Padahal tgh mandi dgn air keramat. Cehh +.+ berharga lettew :*

HAHA. oklah u ols. Thats all for entri kali ni, for next entri, i`ll make more enteresting ok :) keep my promise >.< Assalamualaikum.

*wa harap lu tak terkompius dgn wa punya wa, aku, etc. Sbb wa ni mmg rojak, so semua bedallah :)

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.

Copyright@MissShira2012